Activiteiten

Stichting Ons Poppetje organiseert in 's-Hertogenbosch uiteenlopende activiteiten, zoals creatieve workshops (tekenen, schilderen, boetseren), muziekworkshops (percussie, rappen, muziek en tekstschrijven, karaoke), educatieve workshops (fiets repareren, museumbezoek), kookworkshops etc.

Bij alle activiteiten worden de deelnemers begeleid door deskundige vrijwilligers.

Kijk voor de komende activiteiten in de Agenda.

Kijk voor de reeds georganiseerde activiteiten in de Fotoalbums.

Een kleine greep uit onze activiteiten:

Afbeelding invoegen
  Creatief met vruchten en fruit

Tijdens deze activiteiten leren de kinderen creatief te werk te gaan met verse vruchten en fruit. Het maken van gezonde lekkere Smoothies, verschillende fruitcombinaties en decoratieve fruitmandjes.

Muziek en Tekstschrijven

Kinderen leren spelenderwijs hun eigen muziekteksten te schrijven en deze te combineren met muziek.

Percussie

Samen trommelen geeft een enorme kick. De deelnemers komen helemaal los en zullen zich blij voldaan verbazen over hun prachtige samenspel.

Koken

De kinderen maken op een eenvoudige manier kennis met het koken en het bereiden van eenvoudige gerechten, waarbij ook hygiëne een belangrijk aandachtspunt is. Daarna natuurlijk samen eten.

Educatieve uitstapjes

Een bezoek aan een museum en andere culturele uitstapjes onder deskundige begeleiding.

Karaoke en Disco

Gezellige Karaoke met Disco, waarbij de kinderen hun favoriete liedjes ten gehore kunnen brengen.

Gewoon lekker plezier maken

Een leuk buitenevenement voor kinderen en ouders.

T-shirt beschilderen

Het mooie van een eigen T-shirt beschilderen is dat de kinderen verschillende teken- en schildertechnieken leren en het resultaat met trots kunnen dragen en laten bewonderen.
"Dit heb ik zelf gemaakt”.

Lezen, Luisteren, Schrijven en Navertellen

Zelf korte verhalen schrijven, samen lezen, luisteren en navertellen.

Tekenen en Schilderen

De kinderen leren verschillende teken- en schildertechnieken.